Vrijwilligers Stichting Musea Heiligerlee 03-11-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Vrijwilligers Stichting Musea Heiligerlee 03-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Klokkengieterijmuseum

Het museum is gevestigd in de voormalige Klokkengieterij van A.H. van Bergen. Het museum geeft een kijkje in de geschiedenis van klokken, carillons en torenuurwerken in Nederland en Europa.

Museum Slag bij Heiligerlee

In het museum staat de ontdekking naar de (on)waarheden over deze Slag centraal. Met behulp van een film en een wandvullende presentatie wordt de bezoeker uitgedaagd zelf op zoek te gaan naar de betekenis van de Slag

Vrijwilligers


Zowel het museum Slag bij Heiligerlee als het Klokkengieterijmuseum worden volledig gerund door een betrokken team van vrijwilligers. Nieuwe, enthousiaste vrijwilligers zijn altijd van harte welkom!
Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken?
Hoe wordt een kerkklok gemaakt? Hoe ziet een gietkuil eruit? In het Klokkengieterijmuseum kan de bezoeker zien en ervaren hoe dit gemaakt werd. Dit alles in het geheel gerestaureerde fabriekspand van de klokkengietersfamilie Van Bergen te Heiligerlee.
Vind jij het leuk om de bezoeker meer te vertellen dan wat het museum zelf vertelt? Vind jij het een uitdaging om groepen enthousiast te maken en bijvoorbeeld een gietdemonstratie te geven? Dan ben jij de vrijwilliger die wij zoeken!
Vrijwilligers krijgen een interne opleiding en begeleiding.
Is je interesse gewekt en wil je graag deel uit maken van het enthousiaste en betrokken team van vrijwilligers, dan nodigen we je uit om per mail te reageren: . Indien je informatie wilt naar aanleiding van bovenstaande kun je contact opnemen met Joost van Linge .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFotograaf
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheKunst/Cultuur/Entertainment
LocatieHeiligerlee, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttp://www.museaheiligerlee.nl/index.php?page=main-vrijwilligers&sub=vrijwilligers

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: