Administratief Medewerker Het Raadhuis Pekela 24-10-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Administratief Medewerker Het Raadhuis Pekela 24-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

"Ben jij die topper die ons team komt versterken? ".

Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een administratieve medewerker die houdt van een financiële uitdaging en het leuk vindt om in contact te staan met allerlei verschillende MKB bedrijven. Wil jij je graag verder ontwikkelen in de financiële wereld? Dan hebben wij de ideale job voor jou!

Je zult beginnen met het inboeken van bankmutaties en het coderen van de inkoop- en verkoopfacturen. Samen met een relatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor verschillende cliënten. Ook sta je zelf in contact met deze cliënten om mee te denken naar oplossingen en advies te geven over financiële vraagstukken.

Je voornaamste taken zijn:

 • Het inboeken van bankmutaties c.q. controle van ingelezen bankmutaties
 • Het coderen en inboeken van inkoop- en verkoopfacturen alsmede controle van de gescande in- en verkoopfacturen.
 • Op termijn belastingaangiftes en jaarrekeningen opstellen en controleren;
 • Indien nodig, in contact staan met je cliënten
 • Verwerken van de administratie op locatie van onze cliënten

Ben jij klaar voor de volgende stap? Als jij over de juiste kennis beschikt, krijg je de mogelijkheid om op termijn door te groeien tot een specialist met je eigen klantenpakket waarin je jaarrekeningen van verschillende MKB ondernemers opstelt en hun begeleid in het ondernemer zijn.

Dit is jouw kans om je kennis in te zetten en te groeien in je vakgebied!

Ben jij of heb jij

Wij zoeken iemand met Groningse nuchterheid. Heb jij deze Groningse nuchterheid en heb je daarnaast (recentelijk) je MBO diploma behaald en heb je ook nog eens minimale werkervaring, dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Daarnaast stellen wij de volgende eisen:

 • Een afgerond MBO 4 diploma in de administratieve richting is een Pré;
 • Iemand die leergierig is en zich graag verder wil ontwikkelen;
 • Je durft fouten te maken en kunt deze incasseren als leermoment;
 • Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken.

Als je ook nog open staat om op termijn een MBA (middelbaar bedrijfsadministratie) opleiding te gaan doen dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Bovenstaande diploma's/certificaten zijn mooi, maar we hebben zeker oog voor de juiste kennis en ervaring.

Wat bieden we

Wij bieden je een geweldige kans om je loopbaan een vliegende start te geven. Bij ons kun je beginnen met eenvoudige administratieve werkzaamheden en langzamerhand doorgroeien op basis van je eigen wensen en mogelijkheden. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris tussen €2100,- en €3200,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8,33% vakantiegeld
 • Actieve personeelsvereniging

Wat zijn wij

Wij zijn gevestigd in het prachtige Oude Pekela in de provincie Groningen en we fungeren als een administratief centrum.

We zijn gespecialiseerd in het verlenen van diverse administratieve diensten, zoals het samenstellen van jaarrekeningen, het verwerken van administratie en het indienen van aangiften voor omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, enzovoort. Onze focus ligt op het ondersteunen van het midden- en kleinbedrijf. We onderscheiden ons door onze no-nonsense aanpak en laagdrempelige benadering waarbij we zeggen wat we doen maar bovenal ook doen wat we zeggen.

Je zult werken in een team met 13 andere collega's en er is een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Bovendien gaan we elke laatste vrijdag van de maand gezamenlijk lunchen (op kosten van de baas). De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit zowel Groningen als Assen.

We hebben een open en flexibele cultuur waar we geen uurtje-factuurtje mentaliteit hebben. In tegenstelling tot de meeste accountantskantoren doen wij niet aan uren schrijven, dat werkt een stuk relaxter.

Als deze functie jou aanspreekt, maar je hebt nog vragen of behoefte aan meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer en/of mail je CV naar . We staan klaar om je vragen te beantwoorden en hopen snel van je te horen!

Het Raadhuis Pekela B.V. richt zich op het verlenen van administratieve diensten. Wij zijn een no-nonsense bedrijf en zeer laagdrempelig. De koffie staat bij ons altijd klaar.

Het Raadhuis Pekela B.V.
Raadhuislaan 55
9665 JB Oude Pekela

Tel:
Mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2100 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://raadhuispekela.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.