HR Adviseur Stichting Oosterlengte 10-11-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. HR Adviseur Stichting Oosterlengte 10-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

HR adviseur

Hoofdlocatie te Winschoten | 32-36 uur | HBO

Functie
Oosterlengte bouwt aan een toekomstbestendige organisatie. We zoeken een HR adviseur die graag meebouwt aan die vernieuwing. Je krijgt hierbij veel vrijheid. Vind jij dit uitdagend? Dan komen we graag met je in gesprek!

Als allround HR adviseur ben jij een belangrijk aanspreekpunt en vraagbaak voor directie, leidinggevenden en medewerkers binnen Oosterlengte. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over complexe casuïstiek (o.a. arbeidsrechtelijke kwesties en teamontwikkeling), denkt en werkt mee in het wervingsproces van nieuwe medewerkers en participeert in relevante werkgroepen. En als het zo uitkomt, ben je ook in staat zelf een werkgroep te leiden. Verder help je mee in het verder ontwikkelen, implementeren en evalueren van HR-beleid en schrijf je zelf beleidsvoorstellen. Hierbij houd je rekening met interne en externe ontwikkelingen.

Een belangrijke rol is die van verbinder. Je weet je weg snel te vinden naar de verschillende disciplines binnen de organisatie en zoekt hierbij de samenwerking. Je blijft de regie houden over lopende vraagstukken, maar weet ook eigenaarschap te beleggen.

Je maakt onderdeel uit van de HR afdeling. Deze afdeling bestaat uit ruim 20 medewerkers en omvat de volgende disciplines: Leren & Ontwikkelen, Advies, Preventie & Verzuim en de Personeelsadministratie. De directeur HR stuurt het team samen met drie s aan. Samen met drie HR adviseurs, twee re-integratie adviseurs, een arboadviseur en een vorm jij het adviesteam.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wij bieden

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Aantal uren in overleg (minimaal 32 uur);
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving waar werkplezier belangrijk is;
 • Een informele werksfeer waarin veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VVT, inschaling in FWG 55
  (€ 3.335,- - € 4.786,-);
 • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma, bij voorkeur op het gebied van HRM;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur;
 • Je brengt een frisse blik mee op HR-processen en je bent bekend met de actualiteit op HR-gebied;
 • Je bent weerbaar, communicatief sterk en kunt snel schakelen;
 • Je bent goed in het adviseren, coachen en ondersteunen van de lijn;
 • Je hebt affiniteit met de regio waarin wij werken.

In het kort

Tag afdeling HR - Hoofdlocatie te Winschoten Dienstverband Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling Opleidingsniveau HBO Plaats Hoofdlocatie te Winschoten Werkuren per week 32-36 Salarisindicatie FWG 55 (€ 3335 - € 4786) Gepubliceerd op 2023-11-09 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-11-27

Interesse

Reageren kan tot en met 26 november 2023 .

Wil je graag eerst een kop koffie komen drinken om de mogelijkheden te bespreken? Stuur dan een appbericht naar . We plannen dan een vrijblijvend gesprek voor je in met ( HR).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3335 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/hr-adviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: