Kwaliteitsadviseur Stichting Oosterlengte 19-12-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Kwaliteitsadviseur Stichting Oosterlengte 19-12-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Kwaliteitsadviseur

Hoofdkantoor Winschoten | 28 - 32 uur | HBO

Wat zoeken wij?

Oosterlengte is volop in beweging. Samen met alle medewerkers bouwen we aan een zorginstelling die klaar is voor de toekomst. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Ben jij een ervaren kwaliteitsadviseur, iemand die niet langs de gebaande paden wil lopen, maar juist de uitdaging zoekt? Dan ben jij degene die wij zoeken!

In de functie van Kwaliteitsadviseur heb je verschillende rollen:

 • Adviseur op tactisch niveau;
 • Ontwikkelen beleidsvoorstellen;
 • Borgen en toetsen van kwaliteitsbeleid.

Je bent een generalist maar met je eigen aandachtgebieden. In het team kunnen wij elkaar vervangen en aanvullen op verschillende thema's. Je hebt ervaring met het beschrijven van processen en procedures en het opstellen van een plan van aanpak. Je haalt informatie uit de gehele organisatie. Daarnaast signaleer je knelpunten binnen de organisatie die voortvloeien uit audits, klachten- en MIC-registratie (Melding incidenten cliënten) en maak je probleem- en procesanalyses. Ook plan, coördineer en begeleidt je in- en externe audits. Door jouw ervaring ben je in staat om deze informatie te vertalen naar tactische (beleids-)voorstellen. Jouw werkwijze zorgt voor draagvlak en betrokkenheid. Je hebt een scherp oog voor de praktijk. Je voelt feilloos aan wanneer er aandacht nodig is voor het proces en op welke moment je inhoudelijk dient bij te dragen.

Wie zijn wij?
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen.
We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.
Binnen Oosterlengte werken er een kleine 20 collega's binnen de Afdeling Staf. Hieronder vallen secretariaat, projectleiding, klachtenfunctionaris, ambtelijk secretarissen, communicatie en kwaliteit.

Wie ben jij?

 • Je bent analytisch en werkt procesmatig; Je bent daadkrachtig, communicatief vaardig en je legt makkelijk contact, zowel intern als extern;
 • Je bent goed in staat bent om verbindingen te leggen in een complexe omgeving, niet alleen tussen mensen, maar ook tussen projecten en thema's;
 • Je vervult je staf-rol met de goede mix van behulpzaamheid en rolvastheid;

Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO-opleiding (aangevuld met andere relevante opleidingen);
 • Ervaring in de zorg in de rol van kwaliteitsadviseur, beleidsmedewerker of projectleider;
 • Ervaring met kwaliteitssystemen is een pré;
 • Heldere toekomst- en ketengerichte visie op kwaliteit, zorg en welzijn;
 • Je hebt een flinke portie bevlogenheid én je vindt het echt leuk om je elke dag vast te bijten in de materie.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen het stafbureau in een zorgorganisatie die bouwt aan haar toekomst.
 • Een dynamische omgeving waar werkplezier belangrijk is;
 • Volop ruimte voor jouw ontwikkeling en persoonlijke groei;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met kans op verlenging;
 • Een contract voor 28 - 32 uur per week;
 • Werkdagen zijn in overleg;
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VVT, inschaling in FWG 55
  (min. € 3.335,55 en max. € 4.786,82 o.b.v. een 35-urige werkweek);
 • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband een jaarcontract met kans op verlenging Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week 28-32 uur Salarisindicatie FWG 55 (min. € 3.335,55 en max. € 4.786,82 o.b.v. een 35-urige werkweek); Gepubliceerd op 2023-12-18 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-01-09

Interesse?

Ben jij de kwaliteitsadviseur die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek ! Je kunt tot 9 januari 2024 online solliciteren .

Wil je eerst meer weten of kennismaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Timmer (bestuurssecretaris) via telefoonnummer . We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee!

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsadviseur
Indicatie salaris (min – max]3335 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/kwaliteitsadviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: