Orthopedagoog / Psycholoog Stichting Cedin 30-09-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Orthopedagoog / Psycholoog Stichting Cedin 30-09-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Jij kunt je werk als orthopedagoog / psycholoog goed uitvoeren bij kinderen in de jeugdhulp. Jij voert zelfstandig diagnostiek uit en behandelt ook. Je ondersteunt collega's en kan meedenken vanuit jouw ervaring. Het is jouw doel het kind, gezin of systeem te versterken. Jij gelooft hierbij dat de omgeving van het kind de meest invloedrijke plek is voor het opgroeien en de ontwikkeling. Daarom werk je altijd vanuit de driehoek kind - gezin -school.

Voor onze zorgpraktijk in Oude Pekela zoeken wij een:

Ervaren orthopedagoog / psycholoog
voor minimaal 24 uren per week

Wat ga je doen ?

Als ervaren orthopedagoog / psycholoog begeleid en behandel je kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar die hulp of ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met de ontwikkeling, het gedrag of met leren. Jij voert daarnaast zelfstandig diagnostiek uit en bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van de geboden zorg.

Het mooie van onze praktijken is dat we kleinschalig zijn en tóch alle disciplines voor jeugdhulp, leerlingenzorg en dyslexie in huis hebben. Je komt te werken in een jong multidisciplinair team en werkt daarin veel samen met je collega's. In ons team zit een orthopedagoog, psycholoog, psychiater, pedagoog, systeemtherapeut, orthopedagoog in opleiding tot generalist, cognitief gedragstherapeut en GZ-psycholoog. Daarnaast werken we waar nodig ook samen met vaktherapeuten.

Hoe werken wij?

Wie heeft wat wanneer nodig? Deze vraag is de rode draad in onze werkwijze. We nemen de tijd om het kind of de jongere in kaart te brengen bij deze ouders, in deze buurt, op deze school, bij deze leerkracht, etc. We werken daarin samen met ouders en hebben veel aandacht voor het positieve. Wat gaat goed, wat kan wel en wat zijn de positieve uitzonderingen? Door hier bij aan te sluiten boeken we vooruitgang. We weten namelijk dat versterken van positieve en beschermende factoren ervoor zorgt dat klachten verminderen. Wij zijn er bovendien van overtuigd dat ieder kind zich kan ontwikkelen, altijd!

Wat neem je mee?

Je hebt een WO-opleiding Psychologie of Orthopedagogiek afgerond en bent in het bezit van een BIG- of SKJ-registratie. Daarnaast beschik je over de Diagnostiek aantekening. Je vindt het leuk om (multidisciplinair) samen te werken, maar durft ook initiatief te tonen en zelfstandig beslissingen te nemen wanneer dit aan de orde is. Je staat stevig in je schoenen. Samen met een regiebehandelaar werk je namelijk ook aan complexe casuïstiek. Je hebt het beheer over je eigen agenda, dus je moet goed kunnen plannen.

Dit hebben wij jou te bieden:

 • We bieden een dynamische omgeving, onze praktijken zijn jong en volop in ontwikkeling;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar dat we bij goed functioneren omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris, afhankelijk van ervaring, tussen € 3.049 en € 4.571 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week);
 • Veel zelfstandigheid en vrijheid in de werkuitvoering, waarbij je bijvoorbeeld ook gedeeltelijk vanuit huis kan werken;
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling door innovatie, collegiale kennisdeling, opleidingen en trainingen via GoodHabitz en het interne Leerlandschap van Cedin;
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Cedin draagt 70% bij aan de pensioenopbouw bij pensioenfonds PFZW;
 • Laptop en een mobiele telefoon;
 • Vergoeding voor de reiskosten;
 • Je komt te werken in een hecht team met bevlogen en gemotiveerde collega's die jou graag verwelkomen!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en CV.
Je kunt deze mailen naar . We ontvangen jouw reactie graag vóór donderdag 19 oktober.


Neem dan contact op met , . Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOrthopedagoog
Indicatie salaris (min – max]3049 – 4571
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://cedin.nl/ervaren-orthopedagoog-psycholoog-oude-pekela/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.