BBL Leerling Verzorgende IG De Blanckenborg 16-08-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. BBL Leerling Verzorgende IG De Blanckenborg 16-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Zorgcentrum de Blanckenborg logo

BBL-leerling Verzorgende IG

Op dit moment hebben wij een openstaande vacature voor: BBL-leerling Verzorgende IG.

Branche: Verpleging, verzorging en thuiszorg
Functienaam: BBL-leerling Verzorgende IG
Plaatsingsdatum: 15 augustus 2023
Sluitingsdatum: 23 augustus 2023
Opleidingsniveau: Mbo
Arbeidsovereenkomst: Bepaalde tijd, duur van de opleiding
Salaris: Leerlingen salaris volgens de cao VVT
Aantal uren: 24 uren per week
Ingangsdatum: 4 september 2023

De Blanckenborg gunt ouderen in de regio, die zorg nodig hebben, een 'warm thuis', omgeven met kwalitatief specialistische zorg, welzijn, veiligheid en geborgenheid. De kracht van de Blanckenborg is steeds meebewegen met de vraag die op ons afkomt, zowel generalistisch als specialistisch. Wij hebben korte lijnen, zijn warm en flexibel in ontwikkelingen. Dit alles wordt geboden door +/- 330 zeer betrokken medewerkers waarvoor werkplezier erg belangrijk is.

'Kunnen zijn wie je bent' is voor ons zorgcentrum erg van belang. Zo besteden wij als organisatie aandacht aan inclusiviteit en diversiteit. Wij heten daarom iedereen van harte welkom en sluiten niemand uit.

"Wij (medewerkers) werken waar bewoners wonen, bewoners wonen niet bij ons op het werk.

"

Hoe ziet de functie eruit?
Als leerling Verzorgende IG ga je 1 dag per week naar school. Daarnaast ga je de theorie in de praktijk brengen door gemiddeld 20 uur in de directe zorg te werken. Een mooie combinatie dus! Op de afdeling word je begeleid door een werkbegeleider, een ervaren collega. Daarnaast krijg je begeleiding van de praktijkopleider. Zij leert je de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en zorgt voor een optimaal leerklimaat.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke functie in een organisatie volop in ontwikkeling waar leef- en werkplezier voorop staan. We bieden een contract aan voor de duur van de opleiding. Na je diplomering bieden we je een vast dienstverband aan! Tijdens je leerproces ontvang je een leerlingensalaris en overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. De Blanckenborg vergoed de opleidingskosten zoals college- en boekengeld.

Wat vragen wij van jou?
Nieuwsgierigheid. Naar mensen en hun persoonlijke verhaal. Je bent communicatief vaardig en maakt graag even een kort praatje tussen het werken door. Je hebt affiniteit met het bieden van (dementie)zorg en weet goed aan te sluiten bij de belevingswereld van onze bewoners. Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en bent in staat om kritisch naar jezelf te kijken.
Daarnaast ben je in het bezit van:

  • Een vmbo-kader, vmbo-gt of een vmbo-tl diploma;
  • En/of een diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2 of Servicemedewerker breed met keuzedeel zorg en welzijn niveau 2;
  • En/of overgangsbewijs van 4 naar 5 Havo.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met & Wilma Dijkstra, praktijkopleiders en Anja van Slooten & Lena Henstra, teammanagers Intramurale Zorg . Allen bereikbaar via het telefoonnummer: .

Heb je interesse?
Leuk! Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV naar de afdeling HR, bereikbaar via e-mailadres: .

De vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Dit betekent dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang heeft op de externe kandidaat.

Vragen over de zorg?

Neem contact op met onze servicebalie.
Deze is geopend op werkdagen van 08:00 uur tot 16:00 uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieBlijham, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://blanckenborg.nl/werken+en+leren/vacatures/2529695.aspx?t=BBL-leerling-Verzorgende-IG

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.