Zorgbemiddelaar Stichting Oosterlengte 08-02-2024

  1. Vacatures Winschoten
  2. Zorgbemiddelaar Stichting Oosterlengte 08-02-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Zorgbemiddelaar

Hoofdkantoor te Winschoten| 24-28 uren | HBO

Als zorgbemiddelaar zet jij je expertise in door de beste match tussen de zorgvraag van de (potentiële) cliënt en het zorg- en behandelingsaanbod binnen Oosterlengte. Voor de (potentiële) cliënten, hun familie, verwijzers en collega's ben jij het aanspreekpunt. Je adviseert en informeert hen over de meest optimale zorgverlening en ziet toe op de juistheid van het zorgproduct met bijpassende financiering (WLZ, ZVW, WMO, PGB). Indien nodig vraag je een (her)indicatie aan en je bent verantwoordelijk voor de overbruggingszorg. Voor de locaties verzorg je rondleidingen voor potentiële cliënten en familie. Je beheert de wachtlijst en voert het hele zorgbemiddelingsproces uit met verschillende belangen. Dit doe je samen met alle betrokkenen en werk je vanuit één gezamenlijk doel: de cliënt met een zorgvraag op het juiste moment de juiste zorg bieden.

We zijn op zoek naar een zorgbemiddelaar met als standplaats het hoofdkantoor in Winschoten. Je wordt onderdeel van een klein team met zorgbemiddelaars en medewerkers van de cliëntadministratie. Aansturing gebeurt door de teamleider zorgbemiddeling en cliëntadministratie.

Over ons
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wij bieden
• Een tijdelijk contract voor de duur 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
• Een uitdagende baan in een dynamische omgeving waar werkplezier belangrijk is;
• Een team volop in ontwikkeling waarbij ruimte is voor eigen inbreng;
• Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VVT, inschaling in FWG 50 € 3.177,10 tot € 4.264,33 o.b.v. 36 uur) De inschaling is afhankelijk van de opleiding en ervaring;
• Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

Wij vragen
Als zorgbemiddelaar beschik je over een grote mate van inzet, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast heb je communicatieve- en analytische vaardigheden en je bent in staat om snel te schakelen. De werkzaamheden die je uitvoert zijn zelfstandig, maar ook in teamverband.
Verder sta je stevig in je schoenen, heb je een frisse blik op de werkzaamheden, ben je flexibel inzetbaar en beschik je over een dosis humor. Voor het vakgebied vragen we het volgende:

• Je hebt een HBO opleiding in een zorg gerelateerd vakgebied;
• Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg (Wlz, Zvw, Wmo, Wzd) en je volgt de ontwikkelingen binnen deze wet- en regelgeving op de voet;
• Je bent in het bezit van een B- rijbewijs en je hebt een auto tot je beschikking.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week 24-28 uren Salarisindicatie FWG 50 € 3.177,10 tot € 4.264,33 o.b.v. 36 uur Gepubliceerd op 2024-02-08 Ingangsdatum in overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-02-20

Interesse?
Ben jij de zorgbemiddelaar die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!
Je kunt online solliciteren via de website. Reageren kan tot 20 februari 2024.

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Judith Carsouw (hoofd zorgbemiddeling) via . Judith is bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Zorg

Stichting Oosterlengte

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgbemiddelaar
Indicatie salaris (min – max]4264 – 4264
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/zorgbemiddelaar/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.