Projectleider Eminent Groep 24-01-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Projectleider Eminent Groep 24-01-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Projectleider Eminent Groep 01-09-2023

 • Locatie: Winschoten

 1. Projectleider Eminent Groep 01-09-2023

Introductie vacature

Als projectleider stel je een een projectplan op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het plan en het behalen van de gestelde doelstellingen. Je werkt samen met een team van 6 engineers en een werkvoorbereider. Voor inhoudelijke vragen kun je bij de technische projectleider terecht. In deze rol stuur jij niet alleen het project aan maar ben je ook echt verantwoordelijk voor een project. Tijdens de kick-off van een nieuwe week presenteer jij met behulp van een whiteboard de gestelde doelen voor komende week. Jij maakt iedereen verantwoordelijk tijdens dit overleg en zorgt dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Als het project op locatie gemonteerd moet gaan worden zorg jij dat alles daar aanwezig is.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Automobielindustrie
 • Berekeningen
 • Tekenen
 • Techniek
 • Engineering Management
 • Prioriteiten Stellen

Je bent bekend met: Technische Bedrijfskunde, prioriteiten stellen, tekenen
Functietitel Projectleider Werktuigbouwkunde Indicatie salaris (min - max] 3500 - 5000 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 32 - 40 Contactgegevens , https://www.eminentgroep.nl Type contract Vast Branche Industrie, Techniek Locatie Winschoten, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://eminentgroep.nl/vacatures/werktuigbouwkunde/Projectleider-Winschoten/1817362

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitwinschoten.nl/projectleider-eminent-groep-01-09-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.