Projectleider Stichting Oosterlengte 03-01-2024

 1. Vacatures Winschoten
 2. Projectleider Stichting Oosterlengte 03-01-2024

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Projectleider

Hoofdkantoor Winschoten / 28-32 uur / HBO

Wat zoeken wij?

Oosterlengte is volop in beweging. Samen bouwen we aan een zorginstelling die klaar is voor de toekomst. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig! Ben jij die besluitvaardige strateeg met inhoudelijke kennis, die zijn bordjes in de lucht houdt en zijn collega's meekrijgt? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van organisatie brede projecten. Of je hebt meerdere deelprojecten van organisatie brede projecten onder je hoede. Er zijn meerdere zorginhoudelijke en bedrijfsmatige projecten waar we projectleiding voor zoeken. Daarnaast vervul en ontwikkel je samen met de twee andere projectleiders de nieuwe rol van producteigenaar binnen onze organisatie.

Je draagt ervoor zorg dat de opdrachtgever (meestal een directielid) en andere relevante deelnemers goed geïnformeerd zijn en dat de juiste procesmatige stappen gezet worden. Je bewaakt de voortgang van een project en weet wanneer je moet escaleren naar je opdrachtgever. Je bent resultaatgericht en werkt toe aan het behalen van het gestelde doel van een project. Je kunt goed plannen van aanpak, tussentijdse evaluaties en adviezen schrijven. Je kunt omgaan met tegengestelde belangen. Hiernaast adviseer je de Bestuurder en de directie bij de voorbereidingen en implementatie van projecten.

Wie ben jij?

 • Je bent daadkrachtig, kunt goed zelfstandig werken en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen.
 • Je bent communicatief vaardig en je legt makkelijk contact;
 • Je bent goed in staat om verbindingen te leggen in een complexe omgeving;

Wat breng je mee?

 • Minimaal een HBO opleiding en ervaring met projectmatig werken;
 • Uitstekende sociale en digital vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Aantoonbare ervaring met werkvormen als Lean, Agile en/of Design Thinking is een pré;
 • Ervaring in de (ouderen)zorg is een pré.

Wie zijn wij?
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen, waaronder een expertisecentrum. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen.
We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen, zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.
Binnen Oosterlengte werken er een kleine 20 collega's binnen de Afdeling Staf. Hieronder vallen secretariaat, projectleiding, klachtenfunctionaris, ambtelijk secretarissen, communicatie en kwaliteit.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen in een zorgorganisatie die bouwt aan haar toekomst;
 • Een dynamische omgeving waar werkplezier belangrijk is;
 • De ruimte om jouw ervaring als professional volledig tot zijn recht te laten komen;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met kans op verlenging;
 • Een contract voor 28 - 36 uur per week;
 • Werkdagen in overleg;
 • Salaris tussen de € 4.091,- en € 5.456,- per maand (Inschaling in FWG 60);
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao VVT.
 • Naast o.a. een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering ook een bedrijfsfitnessplan, fietsplan en een fiscale uitruilregeling voor reiskosten.

In het kort

Tag Hoofdkantoor Gepubliceerd op 2024-01-02 Arbeidsovereenkomst Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met kans op verlenging Ingangsdatum in overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2024-01-16

Interesse?

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek ! Je kunt tot 16 januari 2024 online solliciteren .

Wil je eerst meer weten of kennismaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Erik Timmer (bestuurssecretaris) via telefoonnummer . We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee!

Het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. De kosten hiervan worden vergoed.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]4091 – 5456
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/projectleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.