Adviseur Informatiemanagement Stichting Oosterlengte 04-10-2023

 1. Vacatures Winschoten
 2. Adviseur Informatiemanagement Stichting Oosterlengte 04-10-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Adviseur informatiemanagement

Winschoten | 28 - 36 uur | HBO

Denk jij graag in oplossingen en processen? Ben je constant op zoek naar de perfecte balans? Zet dan jouw kennis in om het thema informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen bij Oosterlengte! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional die graag als Adviseur Informatiemanagement bij ons aan de slag wil.

Over ons:
Bij Oosterlengte werken bijna 2.000 medewerkers die samen invulling geven aan passende ondersteuning aan mensen in Oost-Groningen in een kwetsbare fase van hun leven. We bieden deze ondersteuning bij cliënten thuis en in elf verpleeghuizen. Onze visie is dat we elkaar horen, zien en waarderen. We vinden dit cruciaal om goede zorg voor onze cliënten te kunnen leveren. Het betekent dat wij liefdevolle aandacht hebben voor wat voor iemand echt telt. We zoeken daarbij maximaal aansluiting bij wie de ander is. De kernwaarden die daar voor ons bij horen zijn: deskundigheid, eigenaarschap, verbinding en aandacht.

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste en gedreven professional met oog voor detail en je houdt ervan om nieuwe dingen te onderzoeken en mensen mee te nemen in je bevindingen.
 • Je hebt ervaring in het slim en veilig inzetten van stuurinformatie en informatiestromen tussen systemen en zoekt altijd naar de juiste balans tussen gebruikersgemak, dataveiligheid en wet- en regelgeving.
 • Samenwerken is jouw tweede natuur, je voelt je thuis in een klein en informeel team.
 • Jouw proactieve houding is jouw geheime wapen om resultaten te behalen. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en weet precies hoe je zaken voor elkaar krijgt.
 • Flexibiliteit is jouw tweede natuur. Je kunt moeiteloos de juiste prioriteiten stellen en meebewegen in een dynamische omgeving.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Informatiemanagement ben je een belangrijke schakel tussen de organisatie en de afdeling Informatie en Automatisering. Je adviseert en ondersteunt het management bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van informatiestrategieën en -beleid. Je analyseert en optimaliseert de (bedrijfs)processen en de informatievoorziening die daarbij hoort. Je zorgt voor een goede afstemming tussen de systemen en de informatiestromen. Ook houd je je bezig met de beveiliging en privacy van de informatie bij Oosterlengte. Je ontwikkelt en implementeert tactisch en strategisch beleid op het gebied van informatie- en gegevensbeveiliging. Je participeert in interne en externe projecten en neemt de leiding over kleinere projecten binnen jouw expertisegebied.

Klinkt dit als een uitdaging waar jij naar op zoek bent?

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gedreven team met een gezellige werksfeer, waar we open en goed met elkaar omgaan. Verder bieden wij het volgende:

 • Een dienstverband dat flexibel kan worden afgestemd op jouw behoeften, met een werkweek van minimaal 32 tot 36 uur.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, zoals:
 • Salaris FWG 55 (€ 3.335,55 en € 4.786,82) Fulltime (36 uur)
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Eindejaarsuitkering
 • Een jaarcontract met de ambitie om dit om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd, zodat jij kunt bouwen aan een langdurige carrière.
 • Een laptop en mobiele telefoon om jouw werk optimaal uit te voeren, en de mogelijkheid om flexibel thuis te werken.
 • Profiteer van ons fiscaal aantrekkelijke bedrijfsfitness- en fietsplan, zodat je fit en energiek kunt blijven.
 • Een unieke kans om vanaf het allereerste moment betrokken te zijn bij het vormgeven van een spannend nieuw hoofdstuk binnen Informatiemanagement en -beveiliging!

Wij vragen:

 • Afgeronde HBO (Informatica) opleiding plus 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Jij bent op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving, waaronder de AVG/GDPR, NEN 7510, NTA 7516 en de WZD. Jouw expertise op dit gebied is onmisbaar voor ons team.
 • Klantgericht denken en resultaatgericht handelen zit in jouw DNA. Je weet hoe je onze stakeholders tevreden kunt stellen en behaalt succesvolle resultaten.
 • Je bent een meester in communicatie en beschikt over uitstekende interpersoonlijke vaardigheden. Je weet hoe je effectief kunt samenwerken en hebt een natuurlijk inlevingsvermogen.

In het kort

Tag Hoofdkantoor te Winschoten Dienstverband een jaarcontract met de intentie om te zetten naar onbepaalde tijd Opleidingsniveau HBO Plaats Winschoten Werkuren per week 28-36 uur Salarisindicatie • Salaris FWG 55 (€ 3.335,55 en € 4.786,82) Fulltime (36 uur) Gepubliceerd op 2023-10-03 Ingangsdatum In overleg CAO VVT Sluitingsdatum 2023-11-30

Interesse?
Reageren kan tot 30 november 2023.

Wi l je eerst meer weten of alvast je uitstekende sociale vaardigheden showen? Bel dan met via of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Informatiemanagement
Indicatie salaris (min – max]3335 – 4786
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.oosterlengte.nl/vacatures/adviseur-informatiemanagement/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: