Buurtbemiddelaars Gemeente Oldambt 31-07-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Buurtbemiddelaars Gemeente Oldambt 31-07-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

default iconBuurtbemiddelaars

De gemeente Oldambt en de gemeente Veendam slaan de handen ineen en richten buurtbemiddeling in. Buurtbemiddeling is een laagdrempelige manier om onderlinge burenconflicten of (over)last te helpen oplossen.
Bij buurtbemiddeling helpen onafhankelijke en speciaal opgeleide vrijwilligers buren om weer met elkaar in gesprek te komen en goede afspraken te maken.
Het gaat over de omgang met elkaar. Hoe kijken we naar onszelf en hoe kijken we naar elkaar? Als bemiddelaar ga jij hiermee aan de slag. Voor dit belangrijke werk zoeken wij jou!

In het najaar van 2023 willen we in beide gemeentes starten met buurtbemiddelaars. Zodat het een steeds actievere rol gaat spelen. Laagdrempelig, zoals het hoort. Bemiddelaars zijn inwoners die andere inwoners helpen bij de omgang met elkaar. Wij zoeken enthousiaste mensen die goed kunnen luisteren. En die sterk in hun schoenen staan wanneer dat nodig is. Mensen die in praktische oplossingen willen denken en niet veroordelen.
Kortom: wij zoeken mensen die goed kunnen communiceren, zich onafhankelijk kunnen opstellen en zich kunnen inleven in de gedachten en belevingswereld van anderen.

Daarin sta je natuurlijk niet alleen, je kunt altijd terugvallen op een coördinator. Meerdere keren per jaar is er een gezamenlijk overleg met andere bemiddelaars en de coördinator, waar naast gezelligheid intervisie een onderdeel van zal zijn. Natuurlijk geven wij jou ook nog eens een passende opleiding met een landelijk geldend certificaat. Daarnaast krijg je een kleine vrijwilligersvergoeding.

Herken jij jezelf in de beschrijving? Stuur dan een bericht met motivatie voor 13 september naar: Eventuele vragen kun je ook mailen, dan nemen we telefonisch contact met je op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelStorage Beheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.gemeente-oldambt.nl/buurtbemiddelaars

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winschoten: