Bode/Receptionist(e) Gemeente Pekela 23-11-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Bode/Receptionist(e) Gemeente Pekela 23-11-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Bode/Receptionist(e)

De gemeente Pekela is op zoek naar een Bode/Receptionist(e) voor 20-24 uur per week

De gemeente Pekela is op zoek naar een sociale en proactieve bode/receptionist(e) die het team Dienstverlening komt versterken. Als bode/receptionist(e) ben je een belangrijke schakel binnen onze gemeentelijke organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse ondersteunende taken, het verzorgen van de post en het ontvangen van bezoekers op een gastvrije manier.

Wij zijn als organisatie en gemeente volop bezig met de toekomst. Dat brengt interessante en complexe vraagstukken met zich mee. Pekela is een karakteristieke Groningse gemeente met een boeiende en soms roerige geschiedenis. Pekelders zijn trots op hun gemeente en dragen vanuit betrokkenheid bij aan de gemeenschap. Dat is ook zichtbaar in de toekomstvisie '2022-2030', 'Pekela in beweging'.

Doordat de lijnen kort zijn, de besluitvorming snel gaat en er veel ruimte is voor autonomie, is er binnen onze organisatie een gemoedelijke, dynamische sfeer met collega's die voor elkaar klaarstaan. Als bode/receptionist(e) kom je terecht in een fijn team van 3 personen, waarbij jij met je klantgerichte houding en betrokkenheid het verschil kan maken voor bezoekers.

Wat ga je doen?

Als bode/receptionist(e) kom je bij ons in actie op diverse gebieden. Je zorgt ervoor dat belangrijke documenten en poststukken veilig en op tijd worden gescand en bezorgd worden op de diverse afdelingen. Daarnaast voer je situationeel een aantal taken uit op het gebied van burgerzaken, bijvoorbeeld de uitgifte van identificatiebewijzen. Maar dat is niet alles! Je bent ook het vriendelijke gezicht dat bezoekers ontvangt wanneer ze onze gemeente binnenlopen. Daarnaast assisteer je bij recepties, vergaderingen en ontvangsten (van de burgemeester en wethouders) en begeleid je huwelijken. Je helpt hierbij ook met het klaarzetten en je assisteert de facilitair medewerker. Gedeeltelijk zal je daarbij ook in de avonduren worden ingeroosterd.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag onder de mensen is en je voelt je als een vis in het water in een dienstverlenende rol. Bovendien ben je sociaal, een teamspeler en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Als geen ander beheers je de kunst van effectief communiceren met mensen uit alle lagen van de samenleving en volgt hierbij vooral je intuïtie.

Ook beschik je over:

· Minimaal mbo werk- en denkniveau;

· Een representatieve uitstraling en klantvriendelijke houding;

· Rijbewijs B;

· Een BHV-diploma of de bereidheid om deze te halen.


Wat bieden wij jou?

Binnen de gemeente Pekela hechten wij sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden om in jezelf en in je carrière te blijven investeren. Ook bieden we loopbaanadvies als je daar behoefte aan hebt. Werken voor de gemeente Pekela betekent een dynamische werkplek, met enthousiaste collega's. Er is daarnaast veel ruimte voor samenwerking met andere afdelingen en een veelzijdige invulling van je functie.

Daarnaast bieden wij jou:

· Een hybride werkregeling;

· Salaris in functieschaal 5 met een maximum van €3176 per maand op basis van 36 uur per week;

· Een Individueel Keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je bruto salaris;

· Eventueel een passende opleiding of cursus om je kennis bij te spijkeren.


Publicatiedatum: 21 november 2023

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelReceptioniste
Indicatie salaris (min – max]3176 – 3176
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieOude Pekela, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.pekela.nl/Onderwerpen/Werken_bij_gemeente_Pekela/Bode_Receptionist_e

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.