Medewerker uitkeringsadministratie Tempo-Team 03-08-2023

  1. Vacatures Winschoten
  2. Medewerker uitkeringsadministratie Tempo-Team 03-08-2023

Werken in Winschoten

 

Introductie vacature 

Voor de gemeente Oldambt zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker uitkeringsadministratie. Je gaat werken voor het team Inkomen binnen het cluster Maatschappelijke Zaken. Het cluster Maatschappelijke Zaken is verantwoordelijk voor de beleidsterreinen onderwijs, welzijn, sport, cultuur, jeugd, Wmo en inkomen. Het cluster voert een aantal regelingen uit voor burgers met een relatief laag inkomen en voor burgers van jong tot oud die ondersteuning behoeven in het dagelijkse leven.

Wat bieden wij jou
  • Min. €2545 / max. €3612 per maand obv 36 uur
  • Starten in september / opdracht voor 3 maanden
  • Eindejaarsuitkering van 6,75%
  • 32-36 uren per week
Wie ben jij

We zoeken voor deze functie iemand die een klantvriendelijk en klantgericht te werk gaat. Je bent samenwerkingsgericht en denkt in mogelijkheden en oplossingen. In deze functie werk je nauw samen met collega’s binnen het cluster Maatschappelijk Zaken.
Als medewerker uitkeringsadministratie werk je altijd gestructureerd, ben je accuraat, secuur en heb je een flexibele instelling naar klanten toe. Daarnaast breng je het volgende met je mee:

  • Minimaal afgeronde mbo niveau 4 opleiding in een financieel, administratieve of juridische richting;
  • Kennis van de Participatiewet;
  • Werkervaring met uitkeringsadministratie vanuit eerdere werkervaring of stage bij de gemeente;
  • Ervaring met GWS- Suite.
Wat ga je doen

Als medewerker Uitkeringsadministratie voer je administratieve werkzaamheden uit in het kader van de Participatiewet. Jij vindt het belangrijk dat klanten hun uitkering op tijd krijgen. Soms kan de werkdruk wat hoog zijn, zeker als de datum van uitbetalen in zicht komt. Samen met jouw team zorg je ervoor dat er prioriteiten worden gesteld. Daarnaast houd jij je als medewerker uitkeringsadministratie verantwoordelijk voor het verwerken van nieuwe aanvragen, het aanmaken van uitkeringsdossiers, het controleren van inkomensformulieren, het verrekenen van de inkomsten en verwerk je de beslagleggingen. Je ondersteunt als medewerker uitkeringsadministratie collega’s bij vragen over de betalingen en/of verrekeningen.

Waar ga je werken

Je gaat werken voor de gemeente Oldambt.

Sollicitatie

Zie jij een match? Solliciteer dan snel! Solliciteren kan via de gele sollicitatiebutton met CV en motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

 

FunctietitelMedewerker Uitkeringsadministratie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensaccountoverheid@tempo-team.nl , 050-3130200 http://www.tempo-team.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieWinschoten, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/KhAEuBK20dHalK32qbN9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinschoten.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winschoten en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.